Om Grønne Garner


Hej og tak fordi du læser med!

Grønne Garner er en lille webshop med få udvalgte bæredygtige kvalitetsprodukter inden for strik.

 

Hvem står bag Grønne Garner

Kirstine Thue Hansen Grønne GarnerGrønne Garner et et lille one-woman show. Det er mig der tager imod din bestilling, pakker din ordre og sender den. Det er også mig der har udvalgt de produkter du kan finde her på siden. Jeg er strikdesignstuderende ved Københavns Professionshøjskole, men har også en uddannelse i miljø og naturressourcer fra Landbohøjskolen (KU Life) og har siden 2009 arbejdet med forskellige aspekter af bæredygtighed, CO2-reduktioner og handel, bl.a. for A.P. Møller - Mærsk, Total og NEAS Energy.

 

 

 

 

 

Tanken bag webshoppen

Ideen bag Grønne Garner er, at gøre det nemt at vælge et bæredygtigt, miljøvenligt og dyrevenligt alternativ til almindeligt strikkegarn. Samt at kunne tilbyde produkter der er certificeret bæredygtige, så man som kunde kan være sikker på at få det man betaler for og ikke bare tomme ord og "green washing".

Det er meget vigtigt for mig, at det garn jeg selv strikker med lever op til de højeste standarder på området, så der ikke er tvivl om, at dyrevelfærden er i orden, at hverken mennesker eller natur har lidt overlast i produktionen og at der ikke er allergifremkaldende eller sundhedsskadelige stoffer i garnet.

Derfor finder du her på siden et bredt udvalg af bl.a.økologisk og GOTS certificeret garn og garn baseret på genbrugsfibre, samt miljøvenligt tilbehør uden ftalater, nikkel og andet skrammel.

Alt det garn du finder her er selvfølgeligt mulesing-frit.

Webshoppen udspringer af et behov jeg selv har haft, for et bredt udvalg af “grønne” garner, og for en overskuelig måde at kunne finde nøjagtigt det garn der passer til den opskrift jeg gerne vil strikke.

Jeg har valgt, at liste garnet på webshoppen efter løbelængde i stedet for udelukkende på garnets navn eller type, som mange butikker har for vane. Det skulle gerne gøre det endnu lettere for dig, at finde frem til nøjagtigt dét miljøvenlige garn som passer til din opskrift.

Hvis du har behov for hjælp til at skifte fra garnet brugt i opskriften til et af vores garner garn, foreslår jeg du læser guiden her: Link. Og hvis du har yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive en mail. Du kan finde mine kontaktoplysninger i menuen under "Kontakt".


Jeg håber du vil nyde siden her.

Kærlig hilsen 

Kirstine