Om Grønne Garner

Grønne Garner er en lille, selvfinansieret og uafhængig virksomhed, der arbejder på at gøre håndstrik endnu mere bæredygtigt.

Vi ELSKER garn, kvalitet og ægte bæredygtighed. Og hjælper dig gerne med at finde det garn, som kan gøre dit næste projekt endnu mere bæredygtigt.

Siden 2018 har vi givet små og mellemstore producenter af bæredygtigt og etisk garn en markedsplads og hjulpet danske strikkere med at finde det perfekte bæredygtigegarn til netop deres projekt.

Det gode håndarbejde hænger sammen med de gode materialer.

Håndstrik skal være godt og skønt! Ikke kun for os, men også for dyrene, miljøet og de mennesker som producerer garnet for os.

Bæredygtigt og økologisk garn kan være en jungle at navigere i.

Som kunde skal du kunne være 100% sikker på, at få et bæredygtigt garn når du køber et bæredygtigt garn. Hos os finder du derfor kun to typer af garn:

1. "GOTS certificeret økologisk garn" - GOTS certificeringen lever op til alle FNs 17 mål for bæredygtighed. Læs mere om GOTS her: Link

2. "Recycled garn" som er produceret af overskudsfibre fra anden tekstilproduktion eller af genindvundet tøj. Fordi, den mest bæredygtige fiber er den der allerede er produceret. Læs mere om genbrugsfibre her: Link

Vi forhandler ikke selvproklameret økologisk garn - fordi der ikke er nogen garanti for økologien i ucertificerede produkter.

Alt garn du finder hos os er selvfølgeligt mulesing-frit.

Desuden fører vi et godt udvalg af miljøvenligt tilbehør uden ftalater, nikkel og andet skadeligt kemi.

Bæredygtighed, økologi og kærlighed til natur, mennesker og dyr er kerneværdier hos Grønne Garner - Og vi kalder ikke noget bæredygtigt, hvis det ikke er det!

Du kan blive endnu klogere på Grønne Garners tilgang til bæredygtighed her: Link

 

Hvem står bag Grønne Garner

Grønne Garner blev startet i 2018 af Kirstine, men allerede i 2019 kom Eva til.

Ud over den daglige drift af webshoppen, er det os der tager imod din bestilling, pakker din ordre og sender den ud.

Kirstine har studeret strikdesign ved Københavns Professionshøjskole og har en kandidatgrad i miljø og naturressourcer fra Københavns Universitet. Hun har siden 2009 arbejdet med forskellige aspekter af bæredygtighed, CO2-reduktioner og handel, bl.a. for A.P. Møller - Mærsk. Det er Kirstine du møder på vores Instagram og Facebook.

Eva arbejder til daglig som underviser og er desuden uddannet strikdesigner fra Københavns Professionshøjskole. Eva har fingeren på pulsen i den daglige drift, de seneste trends inden for strik og er primus motor bag vores logistik.