Handelsbetingelser


Generelle informationer
Når du køber varer på denne hjemmeside handler du med:

Grønne Garner
Kirstine Thue Hansen
Henrik Ibsens Vej 4, 3. tv
1813 Frederiksberg C
CVR-nr.: 39904829

Levering
Grønne Garner afsender ordrer på alle hverdage. Hvis ordren er indgået inden kl 11.00, bestræber jeg mig på at pakke og afsende vi samme dag. Vi benytter det leveringsfirma som vælges af kunden ved check-ud. Forventet leveringstid er 1-2 hverdage efter ordreafgivelse.

Afhentning
Ved valg af afhentning på adressen, fremsendes en e-mail til kunden når ordren er klar til afhentning. Forventet leveringstid er 0-1 hverdage efter ordreafgivelse. Varer bestilt og betalt på hjemmesiden kan afhentes:

mandag og torsdag: 17.00 - 19.00, eller efter aftale.

Forsendelsesomkostninger
Ved afhentning af varer på Frederiksberg, betales der selvfølgeligt ikke forsendelsesomkostninger. Forsendelsesomkostninger starter ved 39 kr, og er desuden gratis ved ordrer over 499 kr med levering til pakkeboks eller GLS shop. Alle forsendelsesomkostninger fremgår ved check-ud.

Betaling
Grønne Garner modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK (danske kroner) og er incl. moms.
Grønne Garner bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Meddelelsen skal gives pr. mail på kirstine@groennegarner.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt hvilke varer du ønsker at returnere. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her: Link

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Der skal reklameres inden for rimelig tid efter kunden har konstateret fejl og mangler ved produktet.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
Grønne Garner vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:


Kirstine Thue Hansen
Henrik Ibsens Vej 4, 3. tv
1813 Frederiksberg C
CVR-nr.: 39904829


Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din returnering er du også velkommen til at kontakte mig på mail: kirstine@groennegarner.dk eller på telefon (+45) 61152959.
NB. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav eller uden omdeling.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion af en ordre, bedes du sende dine bankoplysninger, så jeg kan overføre det aftalte beløb.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kirstine@groennegarner.dk