Fortrolighed

Denne fortrolighedpolitik beskytter dine personlige oplysninger ved at regulere min brug af de oplysninger som du stiller til rådighed, når du bruger Grønne Garners hjemmeside. Jeg er forpligtet til at beskytte alle brugeres fortrolige oplysninger, når disse er online. Fortrolighedspolitikken har til formål at fastlægge klare retningslinjer for Grønne Garners måde at behandle data på. 

Samtykke

Du giver dit samtykke til, at jeg indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, når du tilmelder dig nyhedsbrevet og ved at benytte denne hjemmeside. Jeg forpligter mig til at placere en regelmæssigt opdateret udgave af fortrolighedspolitikken på hjemmesiden. Hvis jeg foretager ændringer, vil de blive lagt ud på hjemmesiden.

Oplysninger jeg indsamler

Browsing på hjemmesiden kræver ingen oplysninger, der identificerer brugeren. Jeg kræver, at nyhedsbrevsabonnenter og kunder afgiver personlige oplysninger, som er nødvendige for at jeg kan sende de ønskede varer og elektroniske nyhedsbreve til abonnenterne. Nogle af de krævede oplysninger er obligatoriske og klart markeret på ordreformularen. Udfyldning af nogle felter, f.eks. tilmelding til nyhedsbreve, er frivillig.

Jeg deler ikke dine oplysninger

Jeg sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger ud til tredjeparter, med mindre loven kræver det. 
Jeg vil, på din anmodning, fjerne ethvert abonnement (og de dertil knyttede personlige oplysninger) fra databasen.
Jeg forbeholder mig retten til at have adgang til og til at fremlægge individuelt identificérbare oplysninger med henblik på at overholde gældende lovgivning, domstolsafgørelser og lovlige myndighedskrav, og for at kunne drive systemerne korrekt og for at beskytte mig selv og mine kunder.

Cookies

En cookie er et lille stykke tekst, som beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du har givet samtykke hertil (eller din browser automatisk har givet tilladelse, hvis den er sat op til at gøre dette) tilføjer din browser denne tekst i en lille datafil. Jeg bruger logstatistik til at identificere hvilke sider, der besøges. Dette hjælper mig til at analysere data om trafik på hjemmesiden og til at forbedre hjemmesiden. Jeg bruger kun disse oplysninger til statistiske analyseformål og fjerner derefter oplysningerne fra systemet. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger indgår i vores logstatistik, kan du muligvis ikke bruge hjemmesiden.

Links

Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at Grønne Garner ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på sådanne andre hjemmesider, og at jeg derfor ikke påtager mig et ansvar i forhold til sådanne hjemmesider. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på sådanne hjemmesider.

Meddelelse om ændringer

Hvis der foretages ændringer i denne politik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger, vil disse ændringer blive placeret her på siden.