Emballage

Grønne Garner støtter Miljøvenlig Pakning
 
Vi går rigtig meget op i “gode, ordentlige produkter”. Det gælder både for de ting vi sælger på webshoppen og det emballage vi pakker din ordre i. Derfor er al emballage vi bruger hos Grønne Garner også valgt med omhu og med størst mulig omtanke for miljøet.
 
Al vores emballage er produceret i Danmark eller Tyskland.
 
Alle papkasser, indpakning og tryksager består af en blanding af genbrugspap, genbrugspapir, FSC certificerede materialer, affaldsmaterialer fra træindustrien. Al tape på forsendelserne kan genanvendes sammen med pap og papir, da den er fremstillet af kraftpapir med klæbemasse af naturgummi og helt uden silikone.
 
Vi pakker fortrinsvist plastfrit og bestræber os på at minimere vores plasindpakning i de tilfælde hvor det er nødvendigt. I de få tilfælde hvor vi benytter plastindpakning i transporten er plasten fremstillet af genbrugsmaterialer og CO2-neutral.
 
Vi bestræber os på altid at pakke din bestilling i den mindst mulige emballage, af hensyn til miljøet. På denne måde sparer vi ressourcer til indpakning og transporten af varerne udleder mindst muligt CO2.
 
Næste gang du åbner en pakke fra os, så håber jeg det gør dig glad at vide, at også indpakningen er valgt med størt mulig omhu - og forhåbentlig synes du den er lige så smuk som vi gør! Og, at den er værd at genbruge mange gange, indtil den har udtjent sin værnepligt og er klar til at komme i papcontaineren (igen).